Site Loader

Tijdens het Memorial Day-weekend had ik het voordeel een reeks eetgelegenheden te beoordelen voor een evaluatie van hardware en uitrusting. Omdat de eigenaren weigerden een publicatie van Subject Assets te plaatsen, nam ik mijn onberispelijke en scherpzinnige echtgenoot mee als “klembord” -collega. Ze componeerde terwijl ik schatte, ging op de namen van producenten en modelnummers na, nam foto’s met mijn toegewijde Casio Exilim.

Een verklaring dat ik van caféonderzoeken houd, is dat ik in mijn twintiger jaren behoorlijk lang heb gekookt in Aspen, Tucson en Phoenix. Het is grappig om terug te komen in een deskundige keuken, een bezoek te brengen aan de culinaire specialist over Hobarts en Groen voorraadpotten, ongeacht of ik een meetlint gebruik in plaats van een spatel! Cook and Food and Beverage Controller werd Restaurant Taxateur.

Als verkoper halverwege de jaren 2000 hielp ik verschillende caféhouders bij het verkopen van hun middelen; Ik vind het leuker om dergelijke evaluaties van restaurants te doen, waarbij ik de kwaliteiten bepaal voor leendoeleinden met onderpand.

Vroeger weemoed, eetcafe-evaluatie heeft andere intrigerende perspectieven. Een bereidingsstation van gehard staal heeft bijvoorbeeld dezelfde waarde, of het nu gaat om een ​​vlotte doorgang, een servettenrestaurant met volledig ondersteunend materiaal of een BBQ-joint met vinylcabine. Bovendien is die waardering tegenwoordig verbazingwekkend laag, of u nu kijkt naar ordelijke liquidatie of naar eerlijke marktwaarde bij continu gebruik.

Tijdens het café-evaluatieonderzoek ontdekte ik dat het voortdurende binnenhalen van vers uit het plastic, buitengewone faalkosten van gehard stalen keukenhardware, de explosie heeft verminderd, om zo te zeggen, bij het opnieuw behandelen van veel gebruikte geharde stalen items. De kosten van gebruikte stalen tafels of pensioneringen, toegevoegd aan de werkkosten om ze naar een ander gebied te verplaatsen, zouden zonder veel moeite de kosten van nieuwe, naar uw vooraf bepaalde eetgelegenheid kunnen overbrengen. Een omstandigheid, dit is bijvoorbeeld het punt waarop we zinspelen op de hypothese van vervanging, die aangeeft dat een verstandige financiële specialist niet meer zou betalen voor een middel dan de kosten om het nieuw te vervangen. Bij caféonderzoeken, waar de overgrote meerderheid van de hardware en uitrusting standaard en snel toegankelijk is, is dit bijzonder praktisch.

Keith

Leave a Reply

Your email address will not be published.